
Biasanya kalau dah nak dekat ramadhan ni,, kami lebih fokuskan dengan salah satu produk utama kami,,ape lagi kalau bukan kek lapis sarawak..masa yang ada ni kami menyiapkan pelbagai jenis kek lapis sarawak. Setiap malam kami buat 2 jenis, klu hujung minggu tu, bole la buat sampai 8 jenis sehari. Nasib baik lah ada oven gas khas utk membakar kek lapis yg d import kat Sarawak,,cepat la sikit kek nak masak selapis demi selapis

Oleh kerana kami fokuskan kek lapis sarawak sekarang,, jadi kami kurang lah sikit ambil tempahan kek yg ber deco2 ni,, bukan ape , utk menjaga kualiti kek yg kami jual,, tak lah kerja bercampur aduk,,penat kalau buat 2 kerja ni,, bila nya nak melapis kek,, bila nya nak berdeco, last2,, melapis nya tak cantik,,deco pun tak kemas,, tak gitu,,huhu.. Selamat Menunggu Bulan Ramadhan yer,,