Followers

Thursday, April 14, 2011

kek lapis cadbury



kek lapis cheese oreo



kek lapis keju



Monday, April 11, 2011

KEK LAPIS SARAWAK

kek lapis masam manis

SALAM




Lama dah tak buat kek lapis sarawak ni,,bermula dgn kek lapis la, kami berjinak2 dgn dunia kreatif cupcakes,,bermula dgn saja2 try pasaran bgi kat org opis test rasa,, x sangka plak dia org suka,,dapat lah tempahan 100 pcs skali gus,, mencabar kredibiliti jugak tu,,huhu,,but ,, "we can do it"..^:^baru je beroperasi time akhir bln 1 2011, klu kek lapis thn 2010 lah start,,hihi,,,,,alhmdulillah sampai skrg tak putus2 dpt tempahan,,tq to my costomer,,

Sunday, April 10, 2011

Friday, April 8, 2011

Monday, April 4, 2011

cupcake 19

tempahan kedua dari imigresen, 4/4/11

cupcake 18

tempahan dari kuching

cupcake 17

tempahan dari bell, bernama(kl) mac 2011

kek lapis sarawak

tempahan dari diana,kajang mac 2011

cupcake 16

tempahan dari nurul, putrajaya, mac 2011

cupcake15 n kek lapis

tempahan dari bangi, mac 2011

cupcake 14

tempahan dari alip, putrajaya ,mac 2011

cupcake 13

tempahan dari imigresen , mac 2011

cupcake 12

tempahan kedua dari puan linda ,putrajaya, mac 2011
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...