Followers

Saturday, January 28, 2012

cupcake 57




Cupcake for sweet couple,,tema red & pink ,,oder dari syafiqah,,,class mate adhar semasa kat politeknik kuching dulu,,skunk ni kja dh dia ,,dekat je rupanya kat bndar tasik selatan,, ape2 pun tq syafiqah,, moga succes selalu

Red Velvet in Foundant



Kek utk perasmian pembukaan butik pengantin kat shah alam,,, oder dari Anas,penat gila nak balut dgn foundant kek ni,,alhmdulillah siap jugak oder last minit ni,, , nama butik tu Saiful Collection,,sangat cantik dan nampak mewah hiasan dalaman dia,, nanti nak kawen bole la gi situ lagi,,,amin,,,tq yer anas,,

Lagi Kek Kukus Pilih Kasih



oder dari ezah,,, kak ezah ni mmg slalu oder kek kat kami,, yg selalu dia oder,, ape lgi klu bukan kek lapis kami,,, :) kek yg oder skunk plak utk emak dia yg tersayang,,mmm kek kukus pilih kasih ni,, mmg unik,, sedap ,wangi,, ada badam, bijan,,sngat moist,,,klu ada nak try,,oder la ya,, rm 90 je satu loyang 8x8 inchi,,:)

Carrot Cake



carrot cake,oder dari shila.. just for makan2 je,,,,tg shila,,

Friday, January 27, 2012

cupcake 56



Ini,, oder dari cik zie ( bahagian pinjaman perumahan ) utk org tersayang,,tq ya zie

Tuesday, January 24, 2012

Kek Hantaran Bertunang




Lagi kek hantaran,,, yg ini utk hantaran bertunang berbentuk hati( love ) ,,sangat2 romantik kan,,, tq Syuhada,,

Sunday, January 22, 2012

Foundant Cake



Siap akhirnya kek yg di oder dari kak rozie,, kek ni utk bday anak yg baru je nak masuk 4 thn,, cute jew,,:)thankz k.rozie,,

Saturday, January 21, 2012

cupcake 55




oder dari nurul fhatinah( sungai Long ),, melalui facebook sy Mohd Adha Brahim.,alhamdulillah die suka sangat n puas hati,,thankz a nurul,,:)

Friday, January 20, 2012

cupcake 54




yang ni plak oder dari member en.amint tok adik n gf die,,:) tq amint, hope ko suka ar,,

Kek Hantaran Perkahwinan




Kek Hantaran Kahwin oder dari pn Lees,, pn ni slalu oder kek kat kami,,kek ni dia nak bawak balik johor,,tq pn Lees,, pas ni bole la oder lgi,,

Wednesday, January 18, 2012

cupcake 53



lagi oder dari afiz ukm utk hantaran bertunang,,still nak design polka dot,, tq afiz,,bnyak kali dh ko oder dari kami,,:)

cupcake 52



Red velvet untuk BERNAMA,,,enjoy ya menikmati keenakan red velvet dari kami,,

Chocolate Moist


more oder chocolate moist,,, tq yer kak nelly n aida

Tuesday, January 17, 2012

Chocolate Indulgence Cakes




Satu lagi produk keluaran HOME FRESH BAKERY,, kek Chocolate Indulgence ,,lama betul baru dpt buat kek ni,,baru2 ni je ade peluang nak buat,,, so yummy,,,kek ni i buatkan khas utk jamuan kat office,,alhmdulillah,,suma suka n ckp sedap sangat,,,

cupcake 51



more strawberry,,,:) oder darikak linda,,,
-chocolate moist ,topping with ganache,fresh cream and fresh strawberry
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...