Followers

Monday, October 31, 2011

red valvet








oder dari kakak husna,, ni yg ke 3 dia oder,,,,,


cupcakes 36
































ni oder dari kak suraya & asmariah ,, my officemate



cupcake 35











oder my regular customer,,,bell shah alam




Wednesday, October 26, 2011

kek roll selingkar kasih



kek ni perisa keladi cheese

kek roll tiga serangkai



kek ni perisa lemon,apple & strawberry

kek roll langit ke 7

kek roll ni perisa strawberry& blueberry

kek roll taliban

kek ni perisa horlick,,makin lama makin sedap,,,

kek roll mozek



kek ni perisa santan,,

kek lapis sunset( osama bin laden)



kek ni perisa oren,coklat& kopi,,gabungan rasa yg serasi

kek lapis blueberry cheese



resepi ni pun kta ubah sendiri,, utk menyedapkan lgi rasa kek,,kmi tambah blueberry paste dan perisa blueberry,,

kek lapis coklat cheese



resepi kek ni,,kta ubah sendiri,,sedap,,combind 2 jenis cheese,,cheddar & cream cheese,,

kek lapis coklat strawberry



kek lapis ni perisa coklat,strawberry & buttermilk,,sentiasa ada atas meja time raya,,

kek lapis evergreen



kek ni perisa pandan,, sedap,,,

biskut coklat chip




ni biskut coklat chip,, tak sangka,,dpt bnyk sambutan masa amek oder raya hari tu,,kiranya x nak amek oder utk raya sebab nak fokus kek lapis sarawak,,,tp member2 nak jugak oder biskut ni,,tpaksa la kami ambil jugak,,cstmer mjadi keutamaan kan,,:) harga promosi rm 18 je,, sngt2 berbaloi,,


kek lapis sarawak





oder dari dealer kat lcct utk raya 2011,,en,patrick,,semoga success di sana ya,,

kek lapis sarawak





ni sample kek roll n kek lapis,, oder dari my dealer dari shah alam,, en.dell,,utk raya 2011..semua ni just utk smple shja,,sangat comited n rajin en,dell ni,,

butter cakes












oder dari kl,,simple design liverpool,,


kek mentega dgn freshcream,fresh fruite & blueberry filling,, sy tak rasa, but my cstmr ckp sedap,,,,



salam

alhamdulillah,,fotoshoot cupcake utk majalah harmoni semalam( 26/10/2011 ) berjalan dgn lancar,,tak sabar nak tengok hasil kerja dalam majalah,,, thnkz to my bisness partner( wandi ) yg bersama2 bertungkus lumus menyiapkan deko cupcakes,,thnkz to kak aya ( wartawan majalah harmoni )jugak,,kerana memberi peluang the cupcakes boys utk menghiasi ruangan majalah tersebut,,x sabr nak tengok hasil kerja di papar dlm majalah,,nanti,,

cupcake 33





oder dari pn liza putrajaya,,,,alhamdulillah,, pn liza cakap sedap:)

cupcake 32



cupcake 31




oder dari kak fazilah pj,,thankz yer kak,,sesat kta org gi anta ,,hihi,,p tak pe,,bab lepas sampai umah , dpt msg sedap n cantik,,:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...