Followers

Monday, November 28, 2011

cheese on mY mind

sedap nya cheese ni,,x cukup satu loyang utk kmi mkn,,

Cheese Cake with fresh Blueberry&Blueberry Filling










oder dari regular customer,,mummy aen meletup,,huhu,,, utk surprise husband dia,,,alhamdulillah,,husband dia suka sangat,,tq ain yer


Cheese cake with fresh Strawberry














Salah satu ,,produk terbaru keluaran "The Cupcakes Boys",,no bake cheese cake @ kek keju tanpa bakar@ chiller cheese cakes.. kek ni memang pure rasa cheese,, sesuai sangat utk mereka yg gilakan cheese,,,:)

Thursday, November 24, 2011

Kek bercorak/anyam/ kek dlm kek



Salam jumaat semua ,,kpd yg bekerja seperti kami ni,,mulakan hari anda dgn bismillah,,, weekend ni kami ada tmpahn cheese cake & kek lapis .alhamdulillah, rezeki sentiasa dtg,sikit atau banyak, kami tetap terima dgn rasa syukur,,,sebab lama x buat kek lapis slpas raya haji ari tu ,.Mari kami pemperkenalkan kek beranyam utk tatapan anda semua....kek yg mcam ni ,, nak kena ada kesabaran klu nak buat,,klu x sbr, x teliti,,x cerewet,teknik yg salah, hmmm alamat nya,,kek ni x menjadi la na,,,,masa 1st time buat dulu,,alhamdulillah memang menjadi,, tp kurang kemas sikit la,,,,,utk buat kek ni,kena amik masa yg agak lama ,,kena bancuh adunan inti dulu,, bakar,, potong2 & susun2,, barulah bancuh adunan atas bawah dia,,pendek kata kena minat,rajin dan sabar jew,,,,Setakat ini,kami hanya buat kek anyam ni, utk hantaran bertunang dan kawin shaja,,,,di sebab kami sngat2 kekurangan masa,,,so x dpt la nak amek tempahan kek ni bnyak2,,insyaallah, di lain hari kami akan memperbanyakkan lgi jualan kek anyam ni yer,,:)

Tuesday, November 22, 2011

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2011

SALAM 1 MALAYSIA.. sempena musim perkahwinan di hujung tahun 2011 ini,, ' THE CUPCAKES BOYS " menawarkan diskaun sebanyak 10% untuk setiap pembelian CUPCAKES,,

FOR SIMPLE DESIGN WITH BUTTERCREAM ( VANILA & CHOCOLATE CAKE )
SET A (16 biji) harga asal rm 45, selepas 10% Rm 40.50
SET B ( 25 biji) harga asal rm 65, selepas 10% Rm 58.50

FOR DESIGN WITH FAUNDANT ( VANILA & CHOCOLATE CAKE )
SET A (16 biji )harga asal rm 75, selepas 10% Rm 67.50
SET B ( 25 biji ) harga asal rm 135, selepas 10% Rm 121.50


note; utk sebarang penambahan,,seperti editble imej atau buah-buahan,harga bergantung kpd harga pasaran

-harga tidak termasuk caj penghantaran. caj minimum bg penghantaran adalah rm 10 mengikut tempat,
-penghantaran percuma di sekitar equin park seri kembangan selangor,,

Monday, November 21, 2011

hasil kerja utk majalah harmoni edisi november 2011












alhamdulillah ,,inilah hasil kerja dari "THE CUPCAKES BOYS" untk majalah harmoni,,,,berdebar2 nak tunggu hasilnya..btw,, semua nya ok, dan di luar jangkaan kami,, "THE CUPCAKES BOYS" nak ucapkan ribuan terima kasih kpd pihak majalah harmoni ,terutama kpd wartawan(kak aya)yg offer kpd kami utk mengisi ruangan di dlm majalah tersebut,,,sedikit sbyak dpt jugak memperkenal kan lagi 'THE CUPCAKES BOYS" di malaysia ni,,hihi,,,,so utk yg belom beli majalah harmoni tu ,,sila la dpt kan di pasaran ,bnyk cerita2 mnarik didlmnya,, resepi cupcake dari kami pun ade.,,,cover page majalah ,lisa surihani n adik mia,, ,tq yer,,



birthday girl with smarties










oder dari kak mid kl,,alhmdullilah anak die suka,,tq yer kak mid,,


birthday yazid




oder dari uncle zaidi utk anak dia yg sulong,,,


nabihah birthday





oder dari kak noni putrajaya utk birthday anak dia..kiranya x nak amek oder ni,,,tapi di sebab kan tarikh birthday anak kak noni sma dgn birthday sy( adha),,kta amek jek la,,hihi..tq yer kak noni..



red velvet & chocolate moist
















simple design & second oder dari kakak husna.. utk jamuan mkn2,,




Sunday, November 20, 2011

cupcake 42



















oder dari kak zed (sepang) regular customer ni,,b4 ni dia slalu oder kek lapis,, ,so dpt la harga special cikit,,sanggup dtg tngah2 mlm nak amek kek,,,,, mm utk cupcake ni,,design puss n boots, angry birds,lady bird & elmo karektor,, tq ya kak zed

moist chocolate cakes with ganache





kek ni oder dari kak murni utk makan2 ,,, sedap katanya ari tu,, sampai 3 kali oder,,tq yer

hantaran kahwin saura









sampai ke perlis kek lapis kami ni,, alhamdulillah,, simple but nice,,,, sejok mata memandang ,,

tahniah yer saura,,semoga berbahagia hingga ke anak cucu



birthday nor & nurol







baru terjumpa gambar kek ni,,,,gambar awal tahun lepas punya. time ni, baru je nak berjinak2 dalam bidang menghias2 kek ni,,sblom ni kami biasa buat kek lapis & kek biasa je,,so design nya tak seberapa sangat,, masih kekok lgi nak icing,,hahaha,,btw,, dari segi rasa memang kta jamin sedap,,tq k,nor& nurul,,bab sudi bgi xperimen( x ingat nak eja hahah),,

Wednesday, November 16, 2011

Friday, November 11, 2011

marble cheese birthday





ini pulak kek yg di oder oleh ain putrajaya,,dia nak kek marble cheese utk hari bahagia dia & suami,, hppy bdy n hpy annvsry yer ain,,

jamuan khalid





oder dari khalid kat klang,, berat kek ni dlm 6 kilo,,,amek masa 2 ari nak siapkan,, maklum la kami ni kerja di siang hari,,alhmdulillah siap dan berjlan dgn lancar,, tq ya khalid

cupcake 41




oder dari syukur ,,, susah jugak nak cari rumah dia kat bangi tu,, pa pun dia msg sedap n cute,,,tq syukur,,,

Wednesday, November 2, 2011

cupcake 40




























latest oder dari fiza,,tok konvo with frend,, kat picc,,thankz yer fiza







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...